Bra hotell i Köpenhamn

Olika turister har olika krav på sin semester. Vissa menar att boendet är mindre viktigt, medan andra tycker att hotellets kvalitet är av stor betydelse. För dig som semestrar utan en tajt budget har Danmarks vackra huvudstad en uppsjö av alternativ när det kommer till boende.

Scandic Palace Hotel är ett bra hotell i Köpenhamn och klassiskt val av hotell. Hotellet har fyra stjärnor och erbjuder en prisvärd vistelse. Scandic Palace Hotel är beläget i Köpenhamns kärna och här har du fem minuters promenad till både järnvägsstationen och sevärdheter som Tivoli och Strøget.

Choklad på rummet och annan lyx ingår också vid en vistelse på Scandic Palace Hotel. Den gemytliga atmosfären i såväl bar som reception omfamnar dig som hotellgäst och den trevliga personalen hjälper dig att få ut mesta möjliga ur din vistelse i Danmarks huvudstad.

Läs mer om billiga hotell i Köpenhamn, du bör även ta en titt på hotels.com

Det här inlägget postades i Hotell, Köpenhamn. Bokmärk permalänken.