Sök och boka billiga hotell i Malmö

Mina föräldrar har nyligen flyttat till Malmö och det är nu dags för mig att åka ner och hälsa på dem. Jag tycker väldigt mycket om Malmö som stad och det känns roligt att ha en riktigt bra anledning att åka dit! Eftersom jag tar med mig pojkvännen och vi antagligen kommer att vilja undersöka Malmös nattliv så känns det bäst att bo på ett billigt hotell medan vi är där. (Istället för att komma hem och väcka mamma och pappa om nätterna). Så just nu letar jag alltså efter billiga hotell i Malmö.

Sök och boka billiga hotell i Malmö, hur svårt kan det vara? Inte alls svårt tydligen, det finns faktiskt en hel del att välja på. Vi ska bara vara där i fyra dagar så det kommer nog inte att spenderas allt för mycket tid på hotellet, men man vill ju ändå ha ett trevligt hotellrum att både komma hem till på kvällen och vakna upp i på morgonen.(Förmiddagen)

Vi tar tåget ner på torsdag och eftersom det ju tar ganska många timmar att komma fram kommer vi nog dessutom vilja ta det lite lugnt på hotellrummet innan det blir middag hemma hos mamma och pappa. Det ska verkligen bli jättetrevligt att åka ner och bli lite omhändertagen utav föräldrarna, det var ju ett tag sen sist.

Men nu ska jag fortsätta leta efter hotell i Malmö, eller snarare välja ett av de jag redan hittat på Billiga Hotell – en för övrigt super-enkel sida att hitta hotell på 🙂

Det här inlägget postades i Hotell. Bokmärk permalänken.